Nici negrul nu mai e cea a fost.

Imi asum cu buna stiinta ca titlul de azi seamana cu titlul de la review-ul pentru noul Batman, dar nu e vina mea ca Hollywood-ul abunda de negru in titluri si de gri in filme. :)

Am vazut Men In Black 3. Da stiu, asa de tarziu. Si la propriu si la figurat. Nu de alta dar filmul a inceput la ora 22.30 si n-as pune numai pe seama orei faptul ca a mea vecina de scaun a adormit putin dupa inceput si s-a trezit pentru finalul siropos si placintos. (gluma interna intre astia de au vazut filmul). Sa explic, un pic?

Scenariu si realizare.
Este primul in 3D, iar la capitolul asta, desi nu are momente d-alea exagerate cand se lipeste actorul/extraterestrul de nasul tau, totul e bine facut, de bun simt si firesc. Scenariul este si el ok, pentru simplul fapt ca nu au cazut in capcana “another day at the office”. Cu ocazia asta am aflat ca K (scuzati cakofonia), era un soi de Roger Moore in rol de 007 cand era tanar si ca, parere personala, Emma Thompson are un sarm aparte si la o varsta-i respectabila.

Ceva s-a pierdut.
Will Smith face in continuare toti banii chiar si in momentele in care nu zice nimic reusind sa te faca sa zambesti. Tommy Lee Jones insa are urme serioase de iesit la pensie. Nu stiu daca va prinde si partea a 5-a a seriei. A 4-a o vor face special pentru el. Totusi mie mi-a lipsit ceva si nu stiu daca este lipsa unui personaj simpatic cum era Frank (buldogul ala francez) sau acea dsoara doctor de la morga.

Sfaturi?
Da. Mergeti la filmul asta daca sunteti un fan al seriei. Sau macar a lui Will Smith. Sau macar a altcuiva. Altfel s-ar putea sa platiti un somn destul de scurt pe un scaun nu tocmai comod. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *