Una din acele zile.

As fi vrut sa scriu despre Skyfall. L-am vazut vineri. Am fost rugat cumva sa nu dau amanunte din film pentru a nu strica surpriza pentru cei care isi doresc sa-l vada. Fara amanunte nu pot sa va spun ce cred despre el sau mi-ar lua prea mult timp sa caut un unghi de abordare inedit, o analogie.

Apoi m-am gandit sa va povestesc cum a fost pentru mine la prima cantare live a trupei Byron la care ajung. I-am vazut aseara direct in studioul Radio Guerrilla, in show-ul lui Bogdan Serban. Dar si aici am nevoie de timp. Nu de alta, dar imi plac prea mult si respect enorm ce fac ei in muzica pentru a imi permite sa scriu despre asta in 10 minute.

Mi-a ramas sa va povestesc cum a fost saritura cu parasuta de duminica. Totusi imi lipsesc pozele, deci postarea ar fi incompleta.

Imi mai ramane doar sa imi doresc sa ai o zi cu realizari, ca frumoasa nu poate fi decat daca-ti place ruginiul toamnei. Si apa. Si sa-mi cer scuze pentru ca nu am timp cat as avea nevoie.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Una din acele zile.

  1. Valentin says:

    Nu ai poze de la parasutism sau nu le-ai primit inca?
    Te-a coplesit emotia(lesin, ceva dureri) sau nu e asa periculos cum pare?
    Cat costa un salt cu parasuta?

  2. ab says:

    Valentin, pozele de la saltul in tandem nu le-am primit inca. Ma rog, le-am primit dar e tras prost cd-ul. Despre senzatii, o sa iti dau un semn cand postez povestea. Despre preturi, vezi pe http://www.tnt-brothers.ro. Cu tot tacamul aproape 1000 de lei.

  3. Andrei Catalin says:

    omg:))) 1000 lei :-O?

  4. ab says:

    Andrei, da. E mult? E putin? In banii astia primest un rucsac in spate care contine si un instructor [el are grija sa nu mori] si un cameraman care-ti filmeaza si pozeaza cele 3 minute de cadere. Nu este cea mai scumpa distractie posibila decat daca o calculezi la cost/minut, dar si acolo poate fi discutabil ;).

  5. Andrei Catalin says:

    nu este cea mai scumpa, dar este scumpa. mi se pare sincer scump… mi se pare exagerat. dar nu cunosc piata pentru ca momentan nu ma tenteaza ceva excentric.

    dar chiar sunt curios sa iti vad filmuletul, sau pozele. asta daca le postezi aici…

  6. Olivia says:

    @ab
    M-am uitat pe site, tandemul este necesar doar odata la inceput?
    Nu de alt dar am vazut ca un salt individual costa cam 100 de lei, si este o oarecare diferenta.
    Trebuie un numar anume de ore sau e suficient sa te bucuri de un tandem si poti sari singur.

    Este vorba de o mica economie nu de de ma simtit bine ca ma dau singur, daca intelegi unde bat!

  7. ab says:

    Draga Olivia, lucrurile-s un pic mai complicate. Nimeni nu te lasa sa sari dintr-un avion singur daca nu ai brevet de parasutism, iar pentru asta trebuie sa faci un curs. Cursul din ce am inteles este de vreo 2 saptamani minim si presupune 7 salturi, antrenamente, examene si o taxa de vreo 5500 de lei. Apoi, pana la 25 de salturi poti sa sari singura si apoi iti iei brevetul. Deci, cam dupa saltul 7 incolo te va costa 110 Lei :). Sper sa nu fi dat vreo informatie eronata. Recomand totusi sa intrebi direct la sursa. D-soara care iti va raspunde la “office” este foarte simpatica.

  8. Pingback: Gandul de dimineata » Unde se duc gandurile cand nu vin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *