Motivele care ne…

… fac sa luam decizii radicale pro sanatatea noastra de obicei sunt cele mai stranii. Logic vorbind acele masuri ne stau la indemana de o groaza de vreme, dar trebuie sa se intample ceva pentru a le putea pune in practica. Am probleme cu articulatia genunchiului drept din liceu, insa a trebuit sa apara o entezita pentru a ma duce la medic si mai apoi a face recuperare. Apoi aceasta entezita “mi-a folosit” ca scuza perfecta pentru a nu ma reapuca sa fac sport in mod constant. Ok, ma durea piciorul, dar nu am facut nimic sa ameliorez. Am asteptat. Iar in asteptare am constatat ca primele 80 de kg sunt ok, urmatoarele 15-20kg ar trebui sa ma ingrijoreze. Asa ca de ieri, alerg. Din nou. Sper eu zilnic. Acum, fata de alte dati, dimineata. Pierd cam mult timp cu ajunsul in parc pentru ca in mod ciudat dimineata sunt multe masini pe strada ce se grabesc pesemne in alte directii, ca parcul e gol. Alerg in Carol, saptamana asta pe acest traseu. In functie de evolutie saptamana viitoare il lungesc.

Sa ai o zi in care alergatul sa-l faci pentru tine, si nu pentru altii.

PS: Da, am inceput alergatul de marti. Deci se poate din orice zi, nu trebuie sa astepti pana luni ca sa schimbi ceva in viata :)
PS2: Vine si episodul 3 din “Juma’ de tara in 4 zile”, dar mai tarziu un pic.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Motivele care ne…

  1. ana says:

    de ce nu incerci inotul? cred ca te ajuta mai mult decat alergatul

  2. whoami says:

    Subscriu la ce a zis @Ana. Inotul este mai eficient pentru ca antreneaza intreg organismul.

  3. adina says:

    Bravooo … keep up the good work. :D

  4. @ana inotul este o faza superioara. Este mult mai eficient cum spune si @whoami, dar nu e cazul la conditia fizica pe care o am acum. Prefer sa ajung sa am ritm pentru o alergare de 5km inainte sa ajung la inot. Urmaresc cresterea capacitatii de efort mai intai si apoi, chestii hard, cum este inotul. La 1km alergat inseamna cam 200m inotati ca si efort. Nu are sens sa bat drumul pana la bazin pentru 4 lungimi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *