Sfaturi practice: renovarea casei.

Sa-ti renovezi casa este un sfat util. Chiar si practic, mai ales daca o renovezi cu modificarile necesare la lucrurile care te deranjau. Ce m-a interesa pe mine mai mult ar fi sa-mi spuneti de fapt de unde sa incep.

Planuri.
Ok. Astea le am. Pe hartie, cu cote, cu distante, cu tot ce e nevoie ca sa para ca stiu ce am de facut. In mod evident sunt lucruri care-mi scapa si la care nu m-am gandit. Chestiile alea la care-s buni proiectantii pentru ca au experienta necesara de a face lucrurile si functionale nu doar dragute.

Chef.
Am si d-asta. Sunt extrem de nerabdator sa incep, chiar daca luna noiembrie nu pare momentul propice pentru asa ceva. Well, n-am rabdare sa astept aprilie anul 2013 stand si uitandu-ma la ce planuri. Ca nu-s genul.

Banii.
Si aici e problematic, pentru ca niciodata n-ai cati ti-ai dori si incepe lupta aia frumoasa in care incepi sa cauti solutii de mijloc, care sa incapa si in buget, dar sa-ti si placa suficient sa te mandresti cu ele.

Pe scurt, mi-ar placea sa-mi spuneti voi in ce ordine ati facut lucrurile si unde v-a dat cu virgula. Ce ati constatat ca nu se potriveste planurilor initiale? Unde ati gresit?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *