Vinerea e ca lunea.

Doar ca e inainte de weekend. Stiati asta, nu? Mai stiati probabil ce trebuie sa faceti si cand ajungeti in avion, dar asta nu inseamna ca ar trebui ignorate instructiunile alea. De ce am adus vorba?

Cand faceam scoala de soferi instructorul mi-a spus foarte serios sa citesc de 4 ori decretul. Ce-am facut? L-am citit o singura data si aveam senzatia ca il stiam. Ce s-a intamplat? Am picat sala. Aproape, cu 21 de puncte, dar am picat. Well, cu avionul nu prea e bine sa pici. Si nici sa nu stii ce e de facut in caz de urgenta.

Cateva companii aeriene s-au gandit sa-si inlocuiasca partea aia usor plictisitoare. Ce a iesit, well, le gasiti pe toate aici. Mie mi-a placut cea de la New Zeeland Airlines si parodia asta de pe CollegeHumor.com pentru Virgin Airline.

Iar in incheiere, un clip de la Disneyland, care pare o parodie la adresa mea. Ca tot nu ma vad zambind prea des, nici macar cand situatia o cere.

Weekend placut. Nu uitati, in weekendul acest vine al doilea episod al sezonului secund de How It Begins.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vinerea e ca lunea.

 1. dana dragusin says:

  Mmm nu am inteles clipul de la Disneyland si nici legatura cu tine.. Mentionez ca nu am vazut Razboiul stelelor … cred ca de aici mi se trage totul. =))
  Trebuie sa-mi explici in seara asta. :)

 2. ab says:

  dana, legatura este simpla. L-ai vazut pe baiatul asta in negru zambind la disneyland? Despre mine am spus deja ca zambesc incruntat. :)

 3. Andrei Catalin says:

  ala din primul videoclip, e chiar peter jackson. iar actorul din spatele lui, chiar va juca in the hobbit! ce tare. pana si golum e cel adevarat :)))

  :))) cum adica zambesti incruntat :)))????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *