Doamna dintr-un vis frumos.

Era o dimineata de vineri. Am deschis ochii dintr-un somn ireal si i-am privit chipul. Soarele inca nu invadase incaperea iar lumina difuza nu-i dezvaluia brutal frumusetea. Erau doar linii ce defineau trasaturi asa cum visasem inca de cand incepusem sa imi manifest interesul pentru femei.

Crescuse mult in ochii-mi in ultimele luni si avusesem ocazia sa o privesc in ipostaze firesti si formale deopotriva. Imi construisem o imagine cuprinzatoare despre ea, iar lucrurile ce trebuiau adaugate erau doar detaliile private, acele mistere care construiesc femeia irezistibila. Pe masura ce clipele impreuna treceau acea doamna din visul meu frumos se contura din ce in ce mai clar. Lucrurile ce-mi tulburau fara de mila singuratatea se insirau parca pe o lista de indepliniri. O femeie perfecta mi se contura in fata ochilor, iar eu nu aveam niciun merit pentru asta si nici puterea de a multumi cuiva. Eram uluit de faptul ca exista ceea ce eu doar imi imaginam.

Atunci cand gasesti persoana aceea care-ti conecteaza lumea la realitate devii altcineva. Devii mai bun, asa ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu visezi la acea persoana.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Doamna dintr-un vis frumos.

  1. Andrei Catalin says:

    :)) are you in love?

  2. ab says:

    Andrei, in love with a dream, yeah. :)

  3. Nicoleta says:

    Nu cred ca-ti trebuie un motiv pentru care sa te gandesti si sa visezi la cineva drag,visezi pur si simplu.Iti doresc ca visele sa fie la fel de frumoase toata viata iar doamna sa ramana la fel de irezistibila si perfecta ca in dimineata de vineri!

  4. Andrei Catalin says:

    cred ca asta e cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am citit-o vreodata pe un blog :)) JUR! de unde atatea idei, nu stiu!

  5. ab says:

    Nicoleta, ai dreptate. Nu-ti trebuie un motiv. Iti trebuie insa un vis. Ajuta sa recunosti mai usor cand cine-ti doresti apare in viata ta. :)

    Andrei, multumesc frumos. Recunoaste acum ca nici nu prea intalnesti declaratii de dragoste pe bloguri. :))

  6. Andrei Catalin says:

    personal nu am intalnit, dar imi amintesc ca am auzit de astfel de declaratii :))

    sa fie intr-un ceas bun ;)

  7. Cristian Cartzu says:

    Vorbesti de o doamna foarte norocoasa, domnule Andrei. ;)

  8. Sheherezade says:

    … acum meriti cele 1001 povesti! :-)

    Si sunt de acord cu Cristian – o femeie care reuseste sa inspire astfel de sentimente este foarte norocoasa. :-)

  9. Cristian Cartzu says:

    @Sheherezade , multumesc pentru intarire. Eu insa am spus asta cunoscandu-l pe Andrei de ceva ani buni.

  10. Nicoleta says:

    Eu cred ca cel norocos este Andrei pentru ca se poate bucura si in viata reala, de prezenta doamnei care exista doar in imaginatia lui. Si intr-adevar este o declaratie de dragoste frumoasa care imi reda speranta ca “dragoste” nu este doar un cuvant din dictionar.

  11. ab says:

    Eu am o problema. Sunt de acord in principiu cu toti, pentru simplul fapt ca nu prea v-ati contrazis in afirmatii. Adica, da, o femeie care reuseste sa te cucereasca in asa fel este extrem de norocoasa pentru ca are toate “argumentele” necesare pentru o astfel de “victorie”. Apoi admit si ca dl Cartzu ma cunoaste de ceva vreme. Nu o cunoaste insa pe Doamna in cauza, deci este usor tentat sa spuna ca norocul ar fi de partea ei. Iar Nicoleta are fara indoiala dreptate pentru simplul fapt ca eu ma simt norocos. Nu poti sa te simti altfel in momentul in care un astfel de vis iti devine realitate, nu? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *