#sweetlullaby: Pe cat de ciudata…

… este interpretarea asta si vocea domnului de-o interpreteaza, pe atat de catchy este piesa. Deloc de mirare totusi. Nici nu stiu ce-mi place mai tare: versurile, piesa si linia ei melodica sau vocea asta neobisnuita.

Asaf Avidan este numele lui, iar piesa o veti recunoaste cu siguranta cand veti da play. One Day este numele ei si mai jos este un live al variantei originale de album. Daca vreti sa o incercati la karaoke cred ca v-ar fi de folos o punguta cu heliu. :D

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #sweetlullaby: Pe cat de ciudata…

  1. Serban says:

    Mie in general cel mai mult la o melodie imi place linia melodica si vocea, sunt persoane care pur si simplu imi displac.
    In general eu nu prea judec pe cei care canta muzica, prefer sa ascult muzica fara versuri, tu cum esti de fel atunci cand vine vorba de ascultatul muzici?

  2. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Pe domnul asta…

  3. ab says:

    @Serban, daca ar fi sa caracterizez intr-un singur cuvant modul in care ascult eu muzica, acela ar fi “curios”. Este o curiozitate dezvoltata in urma cu multi ani, multumita careia am reusit sa raman deschis, fara sa judec cum spui tu, si sa descopar de-a lungul timpului multe piese notabile si extrem de putin cunoscute. De difuzat la radio, nici nu mai vorbesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *