De furtuna eu…

… am mai vazut un film. Eram hotarati la o comedie. Ajunsi la The Light am avut de ales intre Date Night si When in Rome.  Pentru ca transmiteau Cannes-ul in direct, probabil in sala in care rula de obice Date Night, am ramas doar cu When in Rome. Dar nu a fost rau. Distributia n-a enumerat nume mari, cu exceptia lui Danny de Vito intr-un rol secundar, dar la aparitia lui Josh Duhamel toate fetele din sala s-au inmuiat brusc. Cand l-au vazut in Transformers nu au zis nimic, dar ma rog. Filmul, o comedioara romantica, a fost destul de bine scris cu multe dialoguri care au starnit rasul, deci peste asteptarile mele. E usurel, fara vreo intriga complicata, dar merita vazut pentru relaxare. Daca-i sala 5 la The Light sa iei bilet in ultimul rand, pentru ca ecranul e cam sus pentru restul salii.

O zi plina de neprevazut misto!

PS: azi vine si ultimul episod din “Juma’ de tara in 4 zile”. Daca judec dupa numarul de comentarii de pana acum se pare ca prima mea impresie despre orasele astea este cea adevarata, pentru ca nimeni nu m-a contrazis.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to De furtuna eu…

 1. Alina says:

  Si nici in Turistas nu l-am remarcat, cica si acolo a jucat :)

  Oricum este “inmatriculat” de Fergie :) so … have a nice day! :P

 2. ana says:

  hmmm… eu am cautat pe goagal sa-l vad cum arata :) si cred ca avem ceva in comun: si mie imi place de Fergie!!

 3. whoami says:

  L-am vazut. E ok, cum spui si tu, relaxat, de duminica.

 4. @alina aveam o zi superba si inainte :)
  @ana count me in! suntem 3 deja.
  @whoami ce mai recomanzi din aceeasi categorie?

  @ingeneral: bai, ce mama masii, am scris si mai bine si nu s-a inghesuit lumea sa clickrate-uiasca, iar la asta primesc deja 3 pareri si toate la superlativ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *