Unde se duc gandurile cand nu vin?

Postarea pe acest subiect nu vine intamplator. M-am gandit de mai multe ori sa explic pentru cei care si-au creat un obicei ce frizeaza dependenta pentru obiceiul meu de a scrie ceva cu noaptea in cap. Asadar, pentru cei mai activi si mai loiali dintre voi, urmeaza niste explicatii.

Pe alte carari.
Asta e varianta cea mai frecventa in ultima perioada. De obicei se combina si cu varianta a doua, de mai jos, dar sa le luam pe rand. Exista dimineti in care chestiuni de serviciu sau alte tipuri de obligatii ma preocupa asa de tare incat nu-mi sta mintea locului pentru 10-15 minute incat sa vin cu ceva interesant si aici. Sau se mai intampla si varianta, mai rara si mai trista in care nu am nicio idee, iar atunci, dupa o regula invatata acum multi ani in radio, cand nu ai ce spune, nu deschizi microfonul. Din nefericire pe blog nu exista jingle-uri.

Se duc in josul listei.
De ce? Din lipsa de timp. Sunt zile in care nu am timp la prima ora sa scriu. Hei, ce vorbesc eu aici. De obicei in acele zile nu am timp si punct. Deseori nu apuc sa mananc sau sa merg la buda atunci cand ar trebui.

Raman in pana.
Desi in mod normal m-as considera o persoana tehnica, postarea despre saltul cu parasuta despre care vorbeam aici, nu l-am pus nici acum pentru ca m-am lovit de problema filmuletului si a postarii lui online. Pe youtube nu vreau sa-l pun si pentru a il urca aici am nevoie de el convertit din .vob (formatul de dvd) intr-un format mai prietenos cu online-ul, de exemplu .mp4. N-am reusit nici acum sa fac conversia asta undeva online, gratuit. Ceva similar se intampla si cu povestea despre Corfu, dar acolo este mai mult lipsa timpului pentru a strange informatiile cu adevarat utile, nu de alta, dar sa va spun doar ca mi-a placut si gata, nu e genul meu.

Mi-ar placea sa intelegeti cele de mai sus, asa cum sunt, ca pe niste explicatii, nu ca pe niste scuze. Multumesc.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Unde se duc gandurile cand nu vin?

  1. Andrei Catalin says:

    trebuie sa iti faci timp. macar pentru mic-dejul , daca nu si pranzul. nu astepta ca mine, sa te oblige o boala sa faci asta :) mai bine iti faci timp si ramai sanatos ;)

    servici usor.

  2. Cristian Cartzu says:

    Chiar ma intrebam unde se duc? :)) Va trebui sa-mi detaliezi cu o alta ocazie, mai privata. Dar, pana una alta, cred ca toti ne lovim de problemele despre care vorbesti si daca te face sa te simti mai bine, lucrurile stau cam asa: nici noi, astia de citim des nu putem citi in fiecare dimineata. Asadar, daca ne scuzi si pe noi, te scuzam cu drag si noi pe tine. :)

  3. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Recunosc ca piesa…

  4. ab says:

    @Andrei Catalin, dap, teoria o stiu si eu. :) Din nefericire se intampla sa nu mearga tot timpul.

    @Cristian Cartzu, detaliez, daca tii tu neaparat. Si, fie! Va scuz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *