Cum reactionez eu cand imi pierd increderea?

Da, stiu, vei spune ca iar scriu despre incredere, dar ce sa-i faci, e campanie si cum politica nu fac am sa incerc sa va explic de ce imi e atat de greu sa-mi aleg un candidat votabil. Si nu numai.

La modul general, cum pe mine cel mai tare ma deranjeaza minciuna, cred ca e safe sa spun ca odata ce increderea pe care ti-am acordat-o a fost inselata, e un pic cam greu ca al tau cuvant sa insemne ceva. A se recunoaste politicianul dupa caracteristica-i de baza.

La modul specific eu sunt genul suspicios, care dupa ce mi-ai accidentat increderea incepe sa chestioneze orice spui. Ok, s-ar putea fi si o urma de paranoia aici, dar incerc sa ma tratez. Sunt critic, prevazator si temator chiar, in ceea ce priveste tot ce vei face pe langa mine.

Nu-mi face placere sa o spun, dar sunt exceptia care tine regula aia biblica cu ‘iarta si uita’ in picioare. Nu cred ca e bine ce fac, dar si aici incerc sa ma tratez. Si ca sa revin la politicianul nostru, cum as putea sa-l uit daca-i pe toate gardurile si mai vrea odata?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *