Intotdeauna exista speranta.

Un titlu destul de profund pentru un Friday Special, dar isi gaseste inteles in cele 3 chestiuni pe care vi le propun ca subiecte azi. De ce exista intotdeauna speranta? Pentru ca intotdeauna putem face altfel lucrurile sau alte lucruri.

Asadar, in cazul in care in acest weekend nu aveti cine stie ce program, va propun niste variante de petrecut timpul liber.

Daca aveti un creion.
Puteti incerca sa desenati. Chiar si peste un alt desen, folosind o foaie de calc. Sau desenati pur si simplu. Daca va iese ceva precum clipul de mai jos, va rog sa-mi scrieti la autor[la]ganduldedimineata[punct]ro.

Daca aveti o imprimanta.
Ar fi bine sa fie cu cartusul pe terminate si sa scoata doar niste dungi, totusi. Si daca asa ies printurile, incercati una dintre iluziile optice de mai jos. Sunt cu explicatie, deci n-ar trebui sa fie complicat de facut, nu?

Daca nu aveti creion sau imprimanta.
Imprumutati un caine de la cineva. Iar aici trebuie sa vin cu un avertisment: clipul de mai jos este mai adorabil decat un clip cu pisici! Asadar, cine da click pe play o face pe propria raspundere. Va rog sa nu veniti la mine cu plangeri de genul: “acum prietena mea vrea un caine!

PS: Doar ultimul clip e un viral veritabil. Se numeste Puppy’s First Christmas si in prima saptamana de la publicare a strans peste 5 milioane de vizualizari. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *