Cine nu-i gata…

Nici nu stiti cata bucurie imi imaginez ca apare in sufletul vostru cand cititi blogul meu. Ma rog, mai exact cand cititi “Friday” din Friday Special. Este o confirmare ca lucrurile bune vin imediat. Lucrurile ce vin mai jos sunt in ordine: un teaser cu o decolare, o trupa metal la propriu si niste baieti care stiu sa play with their balls.

Mini isi arunca la propriu una dintre creatii in aer. Cam asta ar fi teaser-ul pentru urmatoarea cascadorie de brand, prima din 2013 din cate stiu eu. Am observat un trend in acest sens, probabil plecat din nazbatiile Red Bull. De remarcat ar fi si productiile DC Shoes cu Ken Block din seria Gymkhana.

Chiar daca nu-ti place rock-ul sau heavy metal-ul jur ca acest clip ar trebui vazut macar o data. Nici nu stiu ce mi-a placut mai tare. Bateristul foarte pasionat, ajutorul lui mic care zdragane hi-hat-ul (imi scapa termenul din romana) sau atitudinea relaxata a basistului. Oricum, pare trupa viitorului: Compressorhead.

La final am lasat spectacolul. Ala bazat inca pe capacitatile omului si ale trambulinei sale. Pentru baietii astia as plati oricand bilet de intrare. Ei sunt trupa Faceteam, de vis-a-vis, din Ungaria.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *