Audi si-a tras serial.

Am tot amanat sa va spun despre asta, dar nu intentionat, ci pentru simplul fapt ca au aparut alte ganduri mai urgente intre timp. Serialul se numeste Transporter – The Series, iar primul sezon are 10 sau 12 episoade, nici IMDB-ul nu e sigur.

Care-i treaba?
Well, pe ideea seriei de lung metraj, un baiat talentat, un Audi A8 sau S8 (nu m-am prins si nici n-am gasit aceasta info pe undeva) si niste povesti despre transporturi de chestii neobisnuite de pus la curier si periculoase. Nu lipsesc femeile frumoase, bataile destul de creative si urmaririle. Astea din urma sunt insa cam banale si rudimentare.

Cum adica, Audi?
Am spus asta pentru ca asa pare. Filmul este construit in jurul masinii, filmarea este de asa natura incat sa-ti aduca masina in prim plan. Si ar face sens pentru simplul fapt ca este publicitatea ideala, la care oamenii chiar s-ar uita, fara sa schimbe programul cand incepe.

Daca merita vazut…
Well, daca aveti timp de pierdut si va place marca Audi si nici seria Transporter, aia originala cu Jason Statham nu v-a displacut, poate n-ar fi rau sa aruncati un ochi. Sa nu va asteptati totusi la vreun joc actoricesc fabulos, desi noul sofer, Chris Vance (s-ar putea sa va para cunoscut din Prison Break) este mai sarmant decat originalul de care spuneam mai sus. Si nici la vreo realizare deosebita. O sa va prindeti singuri despre ce vorbesc cand in doua episoade diferite o sa observati aceeasi urmarire, sau in mai multe episoade, aceleasi masini in gasca raufacatorilor. :) Ce merita vazuta este casa domnului in cauza. Trust me!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *