Being there.

De la prieteni nu te astepti la altceva decat sa te sustina si sa fie acolo cand ai nevoie mai multa de cineva alaturi. Fanii unei echipe sunt cam acelasi lucru cu prietenii. Echipa fiind, suporterii sunt oamenii pe care te bazezi sa te incurajeze atunci cand iti este mai greu si sa se bucure impreuna cu tine de reusite. Suporter fiind nu astepti de la echipa decat rezultate bune si bucurii, constient fiind ca vei avea parte si de dezamagiri. Fix la fel ca din partea unui prieten. Din acest motiv, tot ce vine peste este un bonus frumos.

Ce vedem mai jos are “campanie” scris pe ea de la un capat la celalalt. Dar pentru ca toti am tinut cu o echipa la un moment dat, asta nici nu mai conteaza. In date concrete, echipa e Anadolu Efes, care in acest an are un parcurs excelent in Euroliga de Baschet (echivalentul Champions League din baschet) si care a fost campioana Turciei in 13 editii pana acum. Echipa s-a numit pana in 2011 Efes Pilsen si in 1993 a ocupat locul al doilea in European Cup, dar in 1996 a castigat Korac Cup, a treia competitie europeana ca valoare. Invinsi au fost atunci Olimpia Milano (Stefanel).

Si pentru ca tot suntem la bascket, uite un alt clip care merita sa fie viral, chiar si povestit asa ca pentru prosti, cum este reportajul facut de CBS Sports. Povestea intreaga am descoperit-o la Toma pe blog.

All the Friday Specials aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *