Chestiuni care nu intereseaza pe nimeni.

Prima dintre ele este ca am vazut duminica A Good Day to Die Hard. Il recomand? Nu. Pentru ca nu este altceva decat o ciorba reincalzita. Dar este de departe filmul cu cele mai multe masini distruse din cate am vazut eu pana acum. Daca asta te convinge, atunci poate ar trebui sa-l vezi.

A doua chestiune este una tehnica (sa-i spunem): mi-am inlocuit filtrul de aer standard de la masina cu unul din categoria “sport” sau “performance”. N-am facut decat 80 de km pana acum, doar in oras. As fi tentat sa spun ca se simte o crestere in putere, dar ce am observat este o scadere a consumului de la 8,2 la 7,8l/100km. Este vorba de cel calculat de masina. O sa revin cu un consum real dupa vreo 500 de km, calculat la km parcursi vs. numar de litri alimentati la pompa.

Al treilea fapt care nu intereseaza pe nimeni ar fi ca am 3 seriale de recomandat. Cu asta chiar o sa revin cu o postare separata.

Inchei postarea care v-a mancat timpul cu ceva care probabil o sa vi-l dea inapoi.

story of life

Sursa foto.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Chestiuni care nu intereseaza pe nimeni.

  1. Andrei Catalin says:

    hahaha :) prima chestiune s-a notat. nu o sa ma duc la cinema sa vad acel film. a doua chestiune, nu am inteles absolut nimic… in romana se poate??? sau trebuie sa am masina ca sa inteleg?

    si legat de a treia chestiune…. recomanda-mi :D

  2. ab says:

    @Andrei Catalin , 1. Good. 2. Cred ca mai degraba trebuie sa stii cate ceva despre functionare motoarelor. Irelevant, cum spuneam nu intereseaza pe nimeni. :) 3. Stay tuned! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *