Exercitiu sumbru de imaginatie.

Pentru ca e din nou vineri si nimeni nu mai citeste ce scriu eu aici, m-am gandit sa aduc in fata oricarui ratacitor doua clipuri care trateaza doua subiecte, care prin implicatiile lor sunt diametral opuse. Bine ai venit la Friday Special.

Printam si noi ceva?
Reteaua Vice a difuzat un documentar in America care pe mine unul ma sperie. Niste indivizi au pornit cam din curiorizate un proiect care a cam reusit. Au proiectat in 3D o arma si apoi au printat-o prin noua tehnologie de tiparire 3D. Asta venind intr-o tara ca US in care violenta din cauza accesului facil la armele de foc a ajuns in 2012 la o cota alarmanta. De ce ajunge acest clip la Friday Special? Pentru ca in 10 zile de la publicare a strans 4,8 milioane de vizualizari. Tehnic vorbind, este un viral.

Si daca nu am avea nevoie de nimic altceva.
Al doilea clip, spuneam ca e diametral opus, si ne da cateva exemple despre cum ar arata lumea daca nu ar exista ura. E drept ca e o viziune destul de americana a fenomenului, dar chiar si asa. Spre comparatie, ca sa vedeti cat de popular este subiectul, acest clip, in 15 zile de la lansare a reusit sa atinga 950 de mii de vizualizari. Daca mai spun si ca are doar 1m20 spre deosebire de cel de mai sus care are 24 de minute, cred ca totul e si mai clar.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Exercitiu sumbru de imaginatie.

  1. AidaB says:

    ei, nu prididim noi sa citim la cît scrii tu:p
    we frumos!

  2. Mariana U. says:

    Regret foarte mult că tocmai la un Friday special am lipsit. Am fost în oraș, iar la întoarcere am constatat că nu-mi funcționează netul. Până la urmă s-a reparat. Promit să revin și să citesc în liniște cu o cafeluță alături, acum mai am ceva de rezolvat, deoarece duminică s-ar putea să plec undeva mai departe.
    O să citesc cu multă bucurie ce ai scris, de îndată ce voi avea timp astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *