Brasovul, din nou surprinzator.

In acest weekend am mers la Brasov cu treaba, pentru punerea la cale a inca unui episod din seria de petreceri J&B. Nu stau sa va povestesc acum detalii, ca le gasiti pe pagina lor de Facebook.

Despre altceva e vorba. Despre oameni. Despre atentie, despre dorinta, despre colaborare fireasca si, in fond, despre normalitate. Atunci cand mergi sa faci un eveniment public intr-un loc, mergi ca sa ajuti, nu ca sa incurci. Doar mintile inguste pot sa vada ruperea monotoniei vietii lor ca pe un deranj. Iar acest lucru l-am intalnit foarte des in Bucuresti si pana in acest moment niciodata in tara.

Petrecerea s-a intamplat intr-un club relativ nou din Brasov, Goha Studio, pe numele lui, un club micut si cochet. Acolo, in calitate de organizator am primit sprijinul neconditionat si am fost intampinat cu buna vointa de toti: de la bodyguard si ospatar pana la manager si patron. Recunosc ca in 12 ani de evenimente m-am intalnit foarte rar cu acest lucru.

Este probabil si unul din motivele pentru care petrecerea a fost un succes, alaturi, fara indoiala, de faptul ca lumea care a umplut pana la refuz clubul a venit sa se distreze si atat, fara nazuri, fite si fandoseli.

Brasovul, din nou placut.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *