Rezumat de vacanta.

Am lipsit. Mi-a lipsit si scrisul pe blog si recunosc ca ma bucur sa simt asta. Am lipsit pentru ca am vrut sa ma rup un pic de rutina si de ritm si de tot ce imi era aproape. Am incercat sa fac intr-un mod comod mie acel pas in spate pentru a privi lucrurile mai in ansamblul lor. Simteam aceasta nevoie si, ca sa fiu sincer, doream sa fug un pic. Sa iau o pauza de Mine.

Am revazut 12 filme.
Am o lista de filme pe care eu le consider de referinta. Sunt filme care-mi aduc speranta cum sunt Remember The Titans sau Seven Pounds. Sunt filme care ma incarca cu energie precum The Boat That Rocked, The Soloist sau, mai nou, Pitch Perfect. Sunt filme care ma inspira. Aici lista-i mai lunga, dar insir doar ce am revazut: Any Given Sunday, Radio si The Bucket List. In cazul in care nu ati vazut vreunul din astea, au recomandarea mea calduroasa.

Am stat cu bunicii.
Au un loc special in sufletul meu pentru ca alaturi de ei mi-am petrecut o buna parte din copilarie si cele mai frumoase amintiri de aici le am. Am sapat in gradina, am mancat corcoduse, m-am jucat cu cainele, lucruri care cu exceptia plimbatului cu bicicleta, mi-au facut copilaria mai frumoasa. Bicicleta a ramas la Bucuresti si o sa fie “calarita” suficient in aceasta saptamana.

Ce vine in zilele ce urmeaza?
O paralela intre doua filme de pe marile ecrane. O promisiune despre o noua participare la maratonul ciclistic Prima Evadare. Si cu siguranta alte ganduri mai spontane. Sper ca v-am regasit cu bine.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Rezumat de vacanta.

  1. Mariana U. says:

    Bine te-am regăsit. Fiecare avem nevoie de o pauză de SINE.
    Mulţumesc pt. recomandarea cu filmele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *