Pitch Perfect si de ce ar trebui vazut.

Pentru cei ce au citit si alte recomandari de film facute aici, o sa para un pic bizara prezenta acestei comedioare muzicale in serie, dar eu in filmul asta am vazut mai mult si din acest motiv cred ca e bine sa-l vedeti daca aveti ocazia.

Povestea.
Relativ banala. Tineri americani la colegiu, bisericute, intrigi, indragosteli si final fericit. Ce-i diferit e ca totul se intampla in jurul unor cluburi de activitati specializate in acapela. Adica cantat live fara instrumente.

Ce e de laudat?
Distributia pentru ca a gasit niste actori care chiar canta bine. Anna Kendrick chiar impresioneaza. La fel si Brittany Snow. Apoi, scenariul care are mult umor, chiar daca nu tot e de cea mai fina speta, dar te vei hlizi un pic daca nu esti vreun ursuz inrait. Coloana sonora. Si aici practic e marele castig al filmului. Sunetul e foarte bun, mixul/masterizarea la fel. Unde mai pui ca si productiile muzicale realizate pentru a sustine scenariul filmului sunt fix ce trebuie. Daca esti pasionat de muzica, nu e bine sa ratezi filmul asta.

Ce e de criticat?
Sunt multe scapari obisnuite in film. Mici actiuni discontinue sau lucruri inserate acolo pentru a face sens ceva ce urmeaza. Dar, am vazut astfel de erori si la super productii, deci n-as zice ca e cazul sa le penalizam.

Concluzie personala.
Filmul merita vazut pentru coloana sonora si pentru modul in care este pusa ea in scena de actori. Eu de cand l-am vazut, am tot revazut momentele de cantec de cateva ori bune. Pentru ca-s bine realizate. Nu mai spun ca m-a lovit o piesa de acolo asa de tare incat de vreo saptamana numai pe aia o fredonez.

Mai jos ai si un trailer, ca sa nu crezi ca bat campii.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Pitch Perfect si de ce ar trebui vazut.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Se pare ca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *