Sa incepem cu o nunta.

In cazul in care mai e cineva in fata televizoarelor, v-as face un mic rezumat inainte sa bag disclaimerul cum ca nu e nunta mea. In ordinea intamplarilor eu m-am prins foarte tarziu ca azi se sta acasa, apoi va spun ca s-a lasat cu un trofeu la Skoda Velo Challenge-ul de sambata. V-am spus eu de competitia asta aici si va voi povesti si cum au evoluat lucrurile. V-as mai zice ca azi noapte pe la ora 1 vizitam o galerie unde era o expozitie de ii. Adica pluralul de la ie. Adica articol vestimentar specific romanesc. Deloc intamplator azi e Ziua Universala a Iei. Si acum sa revenim la nunta noastra.

Ma rog, nu a noastra, ci a lor. The Big Wedding, de fapt. V-am mai spus ca anul asta pentru mine a fost o experienta nasoala in materie de filme. Cu exceptia Now You See Me despre care v-am povestit aici, majoritatea categorica a filmelor vazute au dezamagit. The Big Wedding nu este vreun super film, nu ma intelegeti gresit, dar pentru o zi ca asta de azi imi pare ideal. Este simpatic, este pe o tema deja uzata, dar scris destul de proapat. Are si o distributie care ajuta mult si aici cred ca suficient sa-i amintesc pe Robert De Niro, Diane Keaton sau Susan Sarandon. Sunt cativa si din gasca noua, spre exemplu Katherine Heigl.

Este suficient sa recomanzi un film doar pentru atat? Da. De ce? Pentru ca depaseste asteptarile si pentru ca reuseste sa te distreze si sa te relaxeze. Aveti o mostra oficiala mai jos.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *