Nu stiu cati…

… dintre voi s-au indragostit vreodata de o hangita. Poate nu multi, dar asta ar fi in spiritul moralei piesei de teatru cu acelasi nume pe care am vazut-o aseara. Cum am mai spus-o pe aici, nu sunt un cunoscator al teatrului, dar timid, asa, incep sa recuperez. Am fost la Nottara, la o sala care este in beci. Spre uimirea mea o singura data a sunat un telefon, chiar daca in sala aia semnalul nu ajungea. Piesa a fost destul de haioasa. Chiar foarte comica in unele parti. Dispunerea scenei in centru mi-a permis ca din cand in cand sa mai arunc cate un ochi prin sala, la ceilalti spectatori. Au fost si 2 copii cu varste undeva pe la 12 ani. Baiatul se cam plictisea la inceput, dar locul in sala ii permitea sa traga cu ochiul pe furis la fata, ce era mult mai atenta la ce faceau actorii. Un pic in ton cu subiectul, as putea spune. Este o piesa despre tipologii de femei, in special mincinoase, si tipologii de barbati, in special victime ale minciunilor. Este o piesa cu multe pilde pentru a le enumera aici, o piesa pe care mai degraba e bine sa o vezi decat sa ti-o povesteasca cineva. Ti-o recomand. Ai aici detalii.

Sa ai o zi cu cat mai putin teatru in realitate!

Update ziua 1 – Tweet-ul nr 1000.

Dupa prima zi de postare a intentiei, nu prea stiu cum sa zic ca stam. Au fost peste 200 de vizitatori ajunsi in pagina, lucru pentru care multumesc tuturor celor ce au dus vorba mai departe. Doar 3 au gasit de cuviinta sa lase un comment, 2 au trimis cate un email, iar unul dintre ei, a lasat si povestea Ioanei. Fiind prima cauza primita, va fi si prima servita. Asadar, scot la licitatie tweet-ul meu cu nr 1000, iar banii stransi, sper eu cat mai multi, se vor adauga celor 11.000 de care ne povestea Sabina Cornovac ieri. Oricine doreste sa liciteze, este liber sa anunte asta public cu un comment la postul din 26.05.2010. Despre ce doreste sa scriu in Tweet-ul 1000, este rugat sa-mi spuna pe mailul anuntat in aceeasi zi. Multumesc.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu stiu cati…

  1. whoami says:

    Salut, cred ca ti-am gasit un prim donator. Ma rog, a zis ca va licita si ca-ti trimite pe mail. :)

    • Iti jur ca la inceput imi aparea cum ca eu as fi pus commentul tau. Acum ca mi-am revenit din soc, astept mailul. Nu l-am primit inca, dar este o veste buna. Avem o prima oferta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *