#sweetlullaby: Nimic nu e…

… mai dureros decat sa nu vrei sa mai vezi pe nimeni. Am citit undeva ca asta ar fi una din ultimele faze ale depresiei. Ma rog, cred ca e o problema in traducere undeva, nu de alta dar eu am momente in care nu vreau sa vad pe nimeni si n-as zice ca ajung asa de des in depresie. Eu cred ca e vorba de fapt de momentul in care asta iti doresti si chiar asta faci.

In seara asta, cumva pe subiect cu ce spuneam mai sus, va propun o forma de libertate care poate elibera multi privitori. El este Estas Tonne. Iar The Song of the Golden Dragon un solo de chitara fabulos.

PS: Daca intrati aici si va hotarati sa ajutati muzica universala puteti dona pentru a-l ajuta sa scoata primul album.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #sweetlullaby: Nimic nu e…

  1. sfinx says:

    gandul meu de dimineata este la somnul cel dulceag

  2. Mariana U. says:

    Am citit ce ai scris mai sus amuzată și țin să comentez pentru că ai dreptate în ce spui: Nimic nu e mai dureros decât să nu vrei să mai vezi pe nimeni. Ai citit undeva că asta e una din ultimele faze ale depresiei. Aș completa: acest lucru scris de unii care văd în toți oameni depresivi, dezamăgiți , care ar trebui să-și uite trecutul și au complexe pentru că nu și-l pot uita etc etc. Se poate întâmpla însă să nu vrei să ți-l uiți pentru că a fost un clișeu din viața ta, cu bune și rele și este Ok. Ca urmare de ce să ții să-l uiți? Se poate învăța din trecut și din bune și din rele. e adevărat că uneori este cam târziu când învățăm, dar asta e altă problemă. Dar ai prins bine ideea: ai și tu momente în care vrei să nu vezi pe nimeni fără să fii depresiv. Dacă nu ai alături sau în jurul tău oameni potriviți cu care să-ți placă să fii și să vorbești , care-i problema că te simți bine singur cu tine? Am o prietenă , foarte sufletistă, de acțiune, dar care nu știe să te asculte nici să te înțeleagă. Și atunci la ce să stai în compania ei, la ce să vorbești când nici nu te lasă să închei ce ai de spus și vorbește despre altceva, chiar lipsit de importanță?
    Ai dreptate în ce spui: “e vorba de fapt de momentul in care asta iti doresti si chiar asta faci”. și completez zămbind: și este ok.

  3. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Dupa ce peste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *