#sweetlullaby: A fost si…

B’estfest 2013 si eu am ramas iarasi cu o impresie buna si puternica. Ma refer aici strict muzical vorbind, pentru ca la organizare si alte astfel de aspecte s-or gasi destui sa critice. Eu, tot muzical vorbind, nu spun decat ca line-up-ul de anul asta a fost poate cel mai slab de pana acum.

Pentru mine surpriza cea mai placuta a venit de la Texas. Trupa e veche si ai putea fi tentat sa spui ca-s obositi. Think again! Show-ul lor nu numai ca a fost mai cu chef decat al celor pe care ma dusesem sa-i vad si care au dezamagit (The Heavy), dar a fost perfect din punct de vedere al sound-ului. “Ca pe CD”, cum se mai spune admirativ despre live-uri. Inca o dovada ca Sharleen Spiteri stie, iar albumul ei solo desi a avut o poveste personala trista in spate nu a fost deloc intamplator unul foarte bun. Asadar, parere mea e clara si poti sa… Say What You Want.

Si aici, prin amabilitatea bunului prieten Doru Oprisan (bagati un like la pagina lui, ca aveti de vazut fotografii spectaculoase), o fotografie fix din concert. E facuta de langa mine, deci pot spune ca asa s-a vazut.

DOC_4886_web

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to #sweetlullaby: A fost si…

  1. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Dupa dezamagirea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *