Dupa 1000 de ganduri.

Am anuntat aseara nu foarte festiv ca am ajuns la 1000 de ganduri de dimineata. Scrise in aproape 4 ani. Toate au fost sincere si asa intentionez sa ramana. Asta inseamna ca mai urmeaza cateva. Poate inca 1000.

Eu cred in continuare.
Cred cu tarie ca lumea se poate schimba. Cred cu tarie ca trebuie luat pas cu pas si oferita o sansa si o mana de ajutor oricui o cere pentru a isi imbunatati performantele, viata si modul de a gandi. Cred cu tarie ca lumea ca suma a tuturor oamenilor are un viitor mai bun daca constientizeaza la timp ca oamenii pot invinge orice.

Lumea are nevoie de MODELE de urmat.
Azi, cu aceasta ocazie lansez o noua categorie de postari intitulata chiar asa: Modele. Voi incerca ori de cate ori am ocazia sa promovez atat cat pot exemple despre cum poti sa faci lucrurile sa mearga mai bine. Pentru tine, pentru cei de langa tine, pentru orasul sau chiar tara ta. Incepem cu “Campaign for Local Power“, o initiativa a locuitorilor unui orasel micut din statul renumit pentru petrol, Texas. Aceasta comunitate a decis sa incerce sa ofere un exemplu SUA in ceea ce priveste productia si consumul de energie. Le-a iesit foarte bine pentru ca au inteles ca singurul lucru ce poate compensa in lupta cu banii sunt oamenii.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *