“N-ai cu cine”.

Si afara ploua, ploua, e timpul pentr-o vizionare noua. De mai bine de o luna tot zic sa va mai fac o recomandare doua de filme. Ma rog, sa va spun de fapt ce cred eu despre ce am vazut si de aici sa decideti singuri daca merita sa va pierdeti timpul au ba. Ordinea e irelevanta.

The Mortal Instruments: City of Bones
Nota luata pe IMDB de filmul asta imi pare un pic cam mare. Imagine buna, efecte bune, dar nu e suficient pentru a salva inca un film despre un pusti care salveaza lumea. Poate l-a ajutat faptul ca vampirii si varcolacii sunt si ei prezenti in tabere. O poveste slaba, una peste alta care nu s-ar califica nici macar la vizionare de duminica. Trailerul e suficient pentru acest film.

We’re the Millers
Asta e o comedie care la americani a indoit un pic box office-ul cu incasarile. La ce filme au aparut insa pe ecrane in ultima perioada, nici nu e prea greu. In schimb e prea american. Umor grobian, clisee si o poveste trasa de toti perii. Nu neg ca am si ras la film, dar nu l-as tine minte pentru recomandari.

Jobs.
La acest film sunt foarte de acord cu nota de 5,6 data pe IMDB. Dupa ce vezi filmul incepi sa te intrebi daca Jobs a fost geniul despre care s-a vorbit. Incepi sa te intrebi daca expresia din descrierea filmului insasi nu este prea mult: “one of the most revered creative entrepreneurs“. Imi pare un film scris prost ce s-a bazat pe faptul ca oricine a ravnit vreodata la un iPhone va plati un bilet. Ashton Kutcher insa il joaca bine si recunosc ca nu ma asteptam sa spun asta.

2 Guns.
Un film cu un titlu prost. Eu m-am urnit greu sa-l vad si recunosc ca acum imi pare bine ca m-am dus. E tras de par ca orice film de actiune. E bine jucat de Denzel si Mark Wahlberg. Si e scris bine. E un film care reuseste sa te surprinda la final si care desi are un subiect serios ce pare foarte real, reuseste sa te si bine dispuna prin umor.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *