#construim – Explicatii fara fotbal.

In 26 Septembrie va avertizam despre programul meu de toamna care continea muuult fotbal. Tot atunci va anuntam si ca echipa alaturi de care am terminat pe locul al treilea competitia Cupa Bloggerilor se numeste #construim. Ca sa nu para o lauda exagerata, locul 3 l-am impartit cu prietenii din Timisoara, finala mica amanandu-se din cauza de nocturna cu probleme initial si apoi fiind anulata, finala nu nocturna, din cauza de conditii de iarna in mijloc de toamna.

Si acum explicatia.
De cativa ani Habitat for Humanity Romania se incapataneaza sa ajute comunitati sarace din diverse zone ale tarii sa se dezvolte cu un minim necesar. Fie ca e vorba de o scoala, o gradinita sau o casa de cultura, programul lor Big Build este acelasi. Cezar a venit cu ideea sa donam si noi ca echipa o suma pentru fiecare gol inscris in competitie si totodata sa purtam acest nume ca echipa. A iesit bine pe jumatate, adica echipa noastra a avut un nume care a atras atentia si a starnit curiozitatea. Jumatatea care nu a iesit tocmai ca-n calculele de acasa a fost partea cu golurile. Grupa echilibrata, meciuri stranse si goluri inscrise putine. Prea putine. Am gasit insa o solutie despre care o sa va povestesc mai jos.

Concert caritabil Idea.
Trupa Idea a fost de acord cu propunerea lui Cezar (da, tot el) sa bage o cantare in Fabrica, in aceasta seara de la ora 20. Elementul caritabil este ca banii obtinuti din bilete – 10 lei si se gasesc la intrare – se vor duce direct la Big Build 2013 care se intampla intre 7 si 11 Octombrie. Echipa #construim (adica aia de bloggeri fotbalisti) va plati si ea bilete, chiar si fictive (cei care nu ajung acolo fizic). Cum in Bucuresti nu prea se intampla lucruri lunea seara, te-as ruga daca ai chef de iesit sa mergi in Fabrica pentru ca ai muzica faina (te poti convinge pe Soundcloud-ul trupei) si ajuti si tu cu ceva un proiect ce merita toata lauda.

Eu voi pune si mana.
La invitatia lui Alex Tunaru (si coleg de echipa printre altele) pe 10 Octombrie voi fi pe santier, in comuna Viezuresti, jud. Dambovita, unde voi da o mana doua de ajutor pentru ca cei 1400 de locuitori ai acestei comunitati sa aiba la final un dispensar, o scoala, o gradinita si o casa de cultura. Sa nu va imaginati ca nu va voi povesti cum a fost.

construim blog

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to #construim – Explicatii fara fotbal.

  1. Pingback: Hai sa fim activi in comunitate! (concurs) | Pandutzu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *