De Mos Nicolae si altii ca el.

Acum ca scriu acest titlu imi dau seama ca mi-am pus revenirea pe blog in ghetele voastre. Acum, cum bani nu costa, e cadou! Ce-ar fi super analitic ar fi sa scriu pe blog doar cand esti tu, draga cititorule, cuminte. Atunci sa vezi distractie. Dar, hai ca ne ducem prea tare in research si pierdem esentialul: e Friday “Mos Nicolae” Special.

Cand se ingroasa gluma, apare Mega Image.
Circula multe bancuri despre unde, cand, cat de repede si cat de des se deschide cate un Mega Image (recunosc eu ma rog sa se deschida unul si langa mine, dar nimic), iar multe dintre aceste bancuri au plecate de la redactia pusa pe sotii a TNR. Cum marketingul destept se cunoaste de dimineata si dupa reactii, iaca una plina de surpriza fix in sediul umorului online.

Cat am fost plecat Van Damme a mai facut un spagat.
Daca nu v-ati saturat de poveste, bagati aici un ochi la un clip mai explicativ un pic. Trecem insa la povesti serioase, de zi cu zi. Am gasit un clip foarte util pentru cel putin un moment din viata. Sau mai multe.

Am sa va povestesc cum este fara Facebook.
Dar nu acum. Acum va arat cam cum se vede din afara cand uitam sa ne comportam in preajma altor semeni. Big Lazy Robot a facut un video in acest sens.

Sa aveti o vineri de povestit la altii.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *