Dimineata spune adevarul.

Pentru ca citesc mai putin decat ar fi sanatos nu am reusit sa gasesc o expresie pentru o idee pe care m-am tot chinuit sa o transmit de-a lungul timpului femeilor cu care am interactionat la un nivel mai personal decat un “buna ziua” in interes de serviciu.

Despre ce e vorba?
In mare despre ele. Despre cum arata si despre cine si de ce le iubeste. Si poate si pentru ce le iubeste. Multa lume este de parere ca barbatii sunt superficiali, ca pica in plasa intinsa de femei, plasa pe numele ei “look”. Desigur ca ne uitam si ne place frumosul. Desigur ca si lui Dumnezeu ii place. Totusi de la uitat la pus mana mai sunt vreo 2-3 pasi, iar pana la iubit si dorit sa fie singura persoana langa care sa te trezesti in fiecare dimineata mai e niscaiva drum, pret de vreo 4-5 statii.

Cand ar trebui sa se simta iubita femeia?
Cele care se simt frumoase doar dupa ce ies de la salon au ca scop profesional sa devina asistente la Capatos. Stiu. Am jignit acum, dar va rog sa mai rezistati un pic si sa ma injurati in vreo 2 minute. Cele care se feresc sa fie vazute fara machiaj doar machiate vor fi iubite. Iar cele care primesc un compliment imediat ce au deschis ochii dimineata sunt cele mai norocoase. Nu pentru ca au un orb langa ele care nu le vede cearcanele, nu pentru ca ala urmareste vreun scop ascuns (pe bune acum – chestiile astea se vad in privire), ci pentru ca … Radu F. Constantinescu a pus punctul pe “i”.

Am gasit expresia!
Am gasit definitia ideii pe care o tot explicam, am gasit sinteza ei perfecta. Am gasit adevarul din spatele fiecarei iubiri adevarate: “Daca n-o o iubesti dimineata, n-o iubesti deloc.” L-am gasit la Radu F. Constantinescu pe blog, dar a meritat fiecare cuvant si fiecare situatie, pentru ca e vorba despre calatorie, nu despre destinatie.

Sa ai o saptamana cu dimineti sincere.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *