Filme de pus sub brad.

Pentru ca sunt restant de ceva vreme la capitolul recomandari cinematografice, mi-am zis ca acum, inainte de o serie de zile libere ar fi bine sa stiti, sau sa aveti idee, ce ar fi de vazut si ce de evitat.

The Hunger Games: Catching Fire
Daca l-ati vazut pe primul si probabil ca l-ati vazut, continuarea e pe lista de vizionari obligatorii. Eu l-am perceput fix ca pe o continuare, adica nu a reusit sa imi mai transmita acel wow effect din prima parte nici pentru poveste nici pentru actiune. Cred ca e de vazut, dar imi pare ca a luat-o pe o panta usor diluata. Trailerul aici.

Lee Daniels’ The Butler
Aici e alta poveste. Una foarte bine scrisa si daca iei in calcul ca este si una biografica, e cu atat mai imbietor. Filmul e bine realizat, spune o poveste puternica si se foloseste de distributia foarte buna intr-un mod non-vedetic. Este una din cele 2 recomandari sincere de bine. Trailerul e mai jos.

Delivery Man
Din trailer (click aici) o sa va prindeti repede despre poveste. Vince Vaughn isi face treaba in mod placut si caracteristic. Este un film usurel, emotionant pe alocuri (m-am surprins cu nod in gat fara sa fie de la popcorn) dar si haios. Pentru o dupa-amiaza de weekend e tocmai bun. Intra la categoria “dragostea invinge”.

Homefront
Asta-i un film pe care am vrut sa-l vad si nu-mi pare rau ca m-am dus. Imi pare rau ca am platit biletul. L-as cataloga, daca aveti varsta necesara sa intelegeti comparatia, cu orice film cu Van Damme. 1h30 ni se pregateste o poveste si la final, 15 minute de baiate si lupta crunta pana cand “binele invinge”. Jur ca ati putea face ceva mai bun cu timpul asta, in cazul in care nu sunteti vreun fan inrait Jason Statham. Trailerul poate fi suficient.

Captain Phillips
Inca un film inspirat dupa o poveste reala. Si daca pastram logica faptelor se pare ca realitatea bate la fund imaginatia in ceea ce priveste productiile cinematografice de pe ecrane din acest final de 2013. Nu as vrea sa va spun prea multe decat ca Tom Hanks face iar un rol mare, ca povestea este bine pusa pe ecran si ca totul pare foarte real. Este a doua recomandare calduroasa pe frigul asta. Trailerul, e si el mai jos.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *