Disney tine steagul sus.

Pentru ca poate si are cu ce. Are traditie si istorie in spate cat pentru 10 case de productie. Are subiecte si personaje. Nu intamplator am ales ca in prima postare din 2014 sa vorbesc despre Frozen – Regatul de gheata. Filmul in sine imi pare o urare buna de an nou iar mai jos explic si de ce.

De ce ar trebui sa-l vezi?
Ar trebui sa-l vezi pentru ca e un basm asa cum nu se mai scriu. Are fantezie debordanta vorbind de lucruri lumesti.
Ar trebui sa-l vezi pentru ca e desenat tare frumos. Aproape la fel de frumos pe cat ti l-ai fi imaginat singur daca citeai povestea inainte de culcare.
Ar trebui sa-l vezi pentru savoarea personajelor. Te vei hlizi in multe momente pe seama unui ren – Sven – a stapanului sau – Sven ;-) – si macar a lui Olaf, un om de zapada fascinat de caldura.
Ar trebui sa-l vezi si pentru ca iti doresti ca anul asta, macar la sfarsit, binele sa invinga. Pueril, stiu, dar necesar si pentru ca asta sa se intample, drumul de cele mai multe ori este anevoios si plin de incercari. Filmul este despre a nu renunta atunci cand e greu. Avem nevoie sa ni se reaminteasca din cand in cand.
Pentru sa

De ce nu ar trebui sa-l vezi?
Pentru ca urasti musicalurile, iar filmul e presarat cu multe momente muzicale. Bine interpretate, dar tot cantece raman.
Pentru ca esti ursuz si animatiile iti par pentru copii si atat. Oricum iti recomand sa-l vezi nedublat si cu engleza la tine.
Pentru ca stii deja destule basme si esti prea mare si serios sa mai acorzi atentie unor astfel de prostii.

Cu argumentele astea de mai sus, sunt sigur ca ai tot ce-ti trebuie pentru a lua decizia corecta. Mai jos, suplimentar, gasesti si trailerul, desi, ca sa fiu cinstit pana la capat niciuna din secventele de mai jos nu apar in film (acesta este trailerul ce a tot rulat ca teaser prin cinematografe).

PS: iti doresc ca anul asta sa continui sa crezi in ce trebuie, sa continui sa lupti pentru ce te face fericit si sa gasesti resurse de energie pentru cele doua in orice te inconjoara.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *