Moda selfie-urilor.

Toata lumea se autopozeaza si toata lumea isi posteaza fata peste tot pe unde apuca. Incep sa cred ca daca s-ar fi stiut ce succes au auto-pozele camera aia performanta de pe telefoane ar fi fost de la bun inceput pe partea cu ecranul. Folosind aceste ganduri drept preambul si adaugand un weekend cu mult chef de nimic, mi-am zis sa vad ce alte specii isi fac poze singure. Pentru ca daca in poza e o pisica, vorbim deja de 10 like-uri minimum in plus, am zis de ce nu?

Selfie cu pisici!
Adica, am cautat eu frumos pe google “cat selfie” si uite ce am gasit. Mai jos sunt cateva din alea de mi-au placut. Pareau tare naturale.

echipa_vesela

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Moda selfie-urilor.

 1. rtharie says:

  Nu sunt grozave pisicuţele? Sufleţelul lor se vede pe făţuca lor! (“Şi uite şi-au făcut singure poze! ” )
  Asta nu înseamnă că numai pisicuţele se descurcă. Că numai ele sunt grozave!
  Sunt destule persoane care nu sunt în situaţia de a-şi face singure poze, care au “la picioarele lor” profesionişti care le transformă în fotomodele de clasă…

  • ab says:

   Daca as raspunde “Da” la intrebarea ta, m-as dezice cumva de specia pe care o admir cel mai mult: cainele. Pisicile sunt simpatice, dar cam atat, eu asa le percep. Sigur ca-ti pot intra pe sub piele, sigur ca-ti pot castiga dragostea, asa cum orice animal adus in casa o poate face. :) Si alea cu profesionisti pe langa tot niste “pisicute” sunt.

 2. rtharie says:

  1. Da …. şi ce pisici! te poţi pune cu ele?!
  2. Să-ţi spun un “secret”: sunt mămică de pisicuţe, dar ador câinii!

  Aici la mine e soare! Şi cred că şi la voi!
  Să ai o zi frumoasă! să aveţi o zi frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *