Ieri m-am vanturat…

… prin oras cam toata ziua. Nu de placere si nici cu placere. A fost foarte cald, mult praf si multa aglomeratie. Am sesizat insa si alte aspecte care pe fondul crizei imi par dovezi de ignoranta crasa sau poate de obligatie politica. Pe Dorobanti, de exemplu, se refacea de zor trotuarul. Decopertare, recopertare, bineinteles peste praful strans se dadea cu acel adeziv/smoala topita. Deci, lucrare de calitate.

In aceeasi categorie de anomalii pe timp de criza se numara si niste soldatei de plastic, veniti pe niste sine galben negre, pusi la sacrificiu pe mijlocul strazilor principale. Pesemne intr-o tara civilizata ar fi vorba despre un soi de opritor pentru nu calca linia continua. La noi insa, toti soldateii, sunt cel putin raniti, daca nu cazuti de-a binelea la datorie, sub rotile masinilor care intorc fara mila pe linie continua sau dubla continua. Sunt diplomat daca pun pe seama naivitatii solutia tehnica aleasa si poate nu este cazul sa maschez o asemenea prostie. Exista insa si varianta unei repatrieri a banilor din campania electorala, varianta ce suna mai realist, pentru ca deunazi auzisem ca draciile alea galbene ar fi doar 25 EUR bucata. Acum aproape ca-i inteleg pe cei care le calca: poate fi printre putinele ocazii cand calci pe atatia bani. Iar exemplele de lucrari care nu erau strict necesare pe timp de criza pot continua, si chiar te rog, daca ai vazut si tu aberatii d-astea sa le semnalezi mai jos. Facem un top.

Sa ai o miercuri cu soare moderat si spor adevarat!

PS: intrucat nu am mai primit raspunsul asteptat de acolo de unde-l asteptam, am sa opresc licitatia tweet-ului cu nr 1000, facuta #pentruioana si am sa declar castigatoare oferta Anei (de fapt a grupului reprezentat de ea). Este vorba de o donatie de 65 EUR, iar provocarea a fost sa scriu despre cum este viata entreprenoriala post corporatie multi-nationala.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Ieri m-am vanturat…

  1. ana says:

    yupiiiii!

  2. madellaine says:

    Ref PS- confirmam zicala- “unde-s multi, puterea creste”
    Multumim si asteptam vesti bune despre Ioana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *