In ultima perioada…

… am constatat ca oameni faini, ce au inceput business-uri proprii si pe care le conduc corect, cu bun simt, cu respect fata de clienti, nu prea au succes. Ma intristeaza un pic acest lucru, motiv pentru care pentru ambele cazuri mi-am oferit suportul profesional. Dar nu despre asta era vorba. E vorba despre societatea in care traim si care este de asa natura. Este vorba despre buna credinta care nu te duce departe cand vorbim de idealurile tale economice. Este vorba de faptul ca respectand intocmai un crez al tau vei acumula foarte multe frustrari din toate esecurile. Vei ajunge sa te schimbi doar din dorinta de a reusi, iar asta este o problema mare a societatii noastre, cel putin asa vad eu. Este anormal sa faci orice pentru bani, este anormal sa iti doresti sa pacalesti doar pentru un profit mai mare. Sunt nou in antreprenoriat, dar asa simt. Exista sansa sa ma schimb si eu, dar pana atunci am sa incerc sa tin capul sus cat de mult posibil.

Sa ai o zi cu care sa te mandresti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In ultima perioada…

  1. uma says:

    inteleg perfect ce spui tu, chiar daca sunt implicata intr-un ONG observ ca este din ce in ce mai greu sa raman la principiile mele si sa am incredere ca mai sunt si oameni buni pe lumea asta.
    eu zic sa nu ne schimbam decat un maxim 5%, iar schimbarea aceasta sa nu schimbe nimic :))

  2. Mihaela says:

    Asa e, din pacate treaba asta nu se intampla numai in antreprenoriat. Eu nu trebuie sa ma uit mai departe de gardul vecinului ca sa vad ca pentru succes trebuie sa ai gura mare si constiinta adormita. S-ar schimba multe daca toti am avea doar putina consideratie pentru cei din jur. Dar daca in viata de zi cu zi iti permiti sa cedezi popularitatea pentru ‘niste idealuri’ si sa treci mai departe, cand e vorba de business devine frustrant. Dar eu sunt patrioata convinsa si cred ca asa, cu o raza ‘ici, una ‘colo, se face lumina. Iti tin pumnii!! Si imi pare rau ca am lipsit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *