Mi-am pierdut…

… ritmul. Nu cel de alergat ca nu e cazul. E vorba despre ritmul de a scrie aici pe blog. Este vorba despre ritmul si obisnuinta de a ma trezi la aceeasi ora in fiecare zi. Sigur ca poate suna a monotonie dar acum, cand nu il mai am, imi dau seama ca acea “organizare” era in avantajul meu. Stiam ca in fiecare zi la ora 9.30 eram functional deja pentru treburi, ca la 8.30 sigur aveam postul online si tot asa. Azi insa, uite, e 9.40 si inca nu am mancat, de abia acum postez si va mai trece o ora pana pot sa-mi vad de treburile ce asteapta o rezolvare. E drept ca aseara am stat la studio pana la ora 1.30 ca sa finalizez ceva, dar si inainte mai aveam astfel de “escapade” muncitoresti. Deci daca-i urezi cuiva sa aiba ritm si constanta nu e ca si cum i-ai vrea raul.

Sa ai o zi cu toate la timpul lor.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mi-am pierdut…

  1. adina says:

    Ai facut 30 de ani! Get used to it! :)))))))) Nu mai faci fata escapadelor muncitoresti ca inainte LOL
    Dar iti doresc ritm si constanta :D

  2. Calin says:

    stiu foarte bine ce spui. multi ne dorim sa nu facem nimic toata ziua, dar cred ca ar trebui sa fim fericiti ca avem ce sa facem :) si ca avem ritm si constanta. fara ritm, te pierzi si nu te regasesti. eu, cel putin. stiu oameni care au luat-o usor pe aratura in astfel de momente. asa ca iti multumesc pentru urari si iti doresc asemenea! :)

  3. uma says:

    eu imi gasesc o constanta in a amana lucrurile si in a ma aglomera cu altele mai putin importante, eu stiu ca am nevoie de un concediu pentru a nu face scurt circuit.

    acum trebuie sa iti regasesti ritmul, because rhythm is gonna get you :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *