M-am saturat…

… de smecheri! De toti in general si in special de cei din trafic. Gata! O fi probabil de la varsta nevoia asta de a vedea lucrurile ordonat, dar nu e important de unde vine nevoia, pentru ca m-am decis sa iau masuri! Mai intai am sa detaliez un pic categoria vizata. Asadar m-am saturat de cei ce depasesc coloana si se baga in fata. Dar parca si mai mult decat cei smecheri pe jumate care depasesc coloana pana la refugiu si acolo sugruma banda ca sa intre si ei. Ma enerveaza si cei ce ii lasa. Imi par a fi prostii pe care se bazeaza acesti smecheri. Ma enerveaza si cei ce opresc unde li se nazare. Smecherul ce nu poate sa fac 2 pasi in plus cred ca tre sa intre la categoria descrisa de lege a persoanelor cu handicat, dar asta ar genera o nevoie mult mai mare de locuri de parcare dedicate. Ma mai enerveaza toti cei cu masini scumpe care le considera permis de incalcare a oricarei legi, fie ea de circulatie sau bun simt. Aici, in aceeasi masura, ma enerveaza si politistii care nu-si fac treaba. Despre ei am sa dedic maine un intreg post.

Acum ca am definit un pic “smecherul” la care ma refer am sa fac o lista de masuri contra lui:
1. Nu va mai intra niciodata inapoi in coloana in fata mea.
2. Nu va mai fi niciodata lasat sa faca dreapta de pe banda 3-a si nici sa iasa de pe stradute pe care a mers pe interzis.
3. Nu va mai fi lasat niciodata sa intoarca in fata mea daca e linie continua.
Pentru a nu face discriminari, n-am sa ma rezum doar la cei cu masini scumpe, pentru ca nu e vorba de un complex pe care sa-l am cu valoarea masinii.

Te invit si pe tine sa adaugi noi reguli la ce am enuntat mai sus daca te-ai hotarat sa faci si tu ceva in acest sens.

Sa ai o zi disciplinata!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to M-am saturat…

  1. Floriol says:

    pe mine ma enerveaza cel mai tare “bizonii” care arunca gunoaiele din masina pe fereastra…iar ca drept pedeapsa nu le-as da amenda, ci i-as pune la munca in folosul comunitatii – sa adune gunoaiele dupa alti nesimtiti ca ei, pentru ca daca viitoare sa se gandeasca de doua ori inainte de arunca gunoiul pe fereastra autoturismului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *