Azi as scrie…

… despre postul de ieri, care era unul revolutionar, la nivel declarativ, dar si aplicat la nivelul strazii. Recunosc, ma asteptam la o reactie la fel de violenta si din partea celor ce au citit, pro sau contra, insa nimic. Cu exceptia lui Floriol, care a completat cu o problema de natura ECO sa-i spunem, nimic. Nici “psss!”. Oare toti cititorii mei sunt in categoria pe care declaram ca vreau sa o educ cu forta? Sau nu sunt deranjati de trafic?

Tot ieri promiteam ca voi dedica azi un post intreg despre politistii care nu-si fac treaba. Am sa mai las subiectul sa fiarba un pic si am sa lansez doar o intrebare: Cati politisti locali/comunitari/ordine publica (in procente aproximative desigur) ca nici nu stiu cum se numesc exact cei ce plimba Loganuri pe stradute, deci, cati dintr-astia ati vazut voi in actiune? Adica intreprinzand ceva? Dadeau o amenda, se implicau intr-un conflict, bateau obrazul unuia ce a blocat un sens de mers ca acolo a vrut el sa opreasca…

Zi cu raspunsuri primite sa ai!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Azi as scrie…

  1. zuza says:

    cand aveam timp sa mai privesc prin jur, i-am vazut de cateva ori…o data sau de doua :)

  2. Andrei Catalin says:

    Probabil ai deranjat cu “revolutia” ta o parte din categoria soferilor. Exista lucruri sensibile care nu pot fi discute asa oricum, si poate probleme din trafic fac parte din aceste “lucruri sensibili”. Eu sunt total contra soferi si masinsi persoanale, pentru ca imi e frica de neatentia si smecheria lor (a unora) dar apreciez foarte mult un sofer bun si corect. Cel mai mult ii urasc pe taximetristi (mereu ma claxoneaza cand sunt pe zebra la verde, de parca mama lor le-a facut cadou strada – si sa nu mai vorbesc de faptul ca atunci cand ma urc singur intr-un taxi imi pun tarif de aeroport. poate fata mea e de vina, oricum acta e un alt subiect) si pe cei cu masini scumpe, mereu au impresia ca lumea se invarte in varful nasului lor. Urasc faptul ca nu sunt locuri de parcare si ca trebuie sa ocolesc fiecare masina de pe trotuar, cateodata mergand pe strada si riscandu-mi siguranta, ca se le ocolesc mandria. Dar ii laud pe cei care nu sunt asa, putini, dar sunt.

    nu vreau permis auto si nici masina, desi mi-ar prinde bine una, in special cand vreau sa evadez din cetatea asta de piatra si praf. cred ca ar fi incorect sa spun ca ma alatur unei miscari impotriva soferilor smecheri si bogati, pentru ca nu cunosc legile si regulile, dar te poti baza pe sustinerea mea legat de aceasta problema atat cat pot :)

    PS: am promis stiu, dar nu ma pot abtine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *