Si ar mai…

… fi fost review-ul asta de film, ca sa ajung si eu la zi cu blogul. Ma rog, parca tot sunt in urma un pic, dar cresterea TVA m-a bulversat un pic. “Un cuplu mortal” este traducerea in romana a filmului “Killers”. Ca sa-l categorisesc as spune despre el ca este film de duminica, dar pe la pranz. Comedioara (recunosc ca am ras la multe scene), niscaiva actiune, peisaje… are, deci e de vacanta si actori. Are actori. Daca ma intrebi pe mine Ashton Kutcher este at his best look in acest film, iar alte doua actrite m-au facut sa ridic spranceana admirativ. Au si nume, dar nu sunt asa sonore. Lista si detalii despre film le gasiti aici, si puteti ghici, daca va pasioneaza, despre ce actrite vorbeam.

Asadar, Killers este un film de vazut doar daca il inchiriaza un prieten de la mall si vi-l aduce, altfel nu aruncati banii pe criza asta. Eu am facut-o si deja ma gandesc cat TVA as fi acoperit cu ei.

Sa aveti o vizionare placuta a acestei zile! Implicati-va doar daca trebuie!

PS: in caz ca nu gasesti trailerul…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ND69q158IZI]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Si ar mai…

  1. Alina says:

    Ironia sortii! Pe una o cheama Katheryn si pe cealalta Katherine :D

  2. ana says:

    daca vreau sa vad un cuplu mortal pentru Romania ma uit la TV…dar as vedea o comedie haioasa care sa ma faca sa uit de ce am vazut la TV…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *