Ma intreb…

… daca ce am visat poate fi inclus la Friday Specialul de azi. Pentru ca n-am avut loc de parcare in fata blocului mi-am dus masina 3 stradute mai incolo. De visat, am visat ca mi-a spart masina cineva si ca s-a plimbat 24 de km si apoi a adus-o inapoi. Am visat si ca am chemat politia care mi-a spus sec: “nu sunt amprente!”. Practic as putea considera ca masina a fost doar imprumutata.

Trecand la subiecte mai de vineri, nu cred ca a uitat cineva ca azi incepe Ciuc Summer Fest si ca la Zone Arena in aceasta seara ar merita sa treceti, din punctul meu de vedere, macar sa vedeti 2 trupe: Sensor si Faithless.

O treaba foarte fresh si de mare interes mai ales pentru cei ce aveti kinderi prin preajma casei, este acest Toy Guardian. Ingenios facut, mi se pare ca el insusi devine o jucarie, iar cum inocularea obiceiului de a-si strange jucariile dupa ce se joaca este foarte sanatoasa, asta mic poate fi the fun way to do it.

La acest link gasiti niste fotografii foarte misto care au un lucru in comun intre ele, adica sunt simetrice, si in plus au caracteristica pe care o cautam si cand am inceput sa-mi dau in petec cu aparatul foto. Cautam ca imaginea sa fie cat mai matematic aranjata in cadru.

Schimbam registrul un pic, dar nu plecam de la arta. Modul de realizare al acestor sculpturi ma depaseste si poate din acest motiv mi se pare genial. Ce trebuie sa stii, e ca sunt facute din hartie.

Iar ca sa inchei acest Friday Special tot cu muzica, te invit sa asculti ce-i mai jos. Clipul mi-a parvenit de la Bujor Stoicovici si este foarte in linie cu ce trimite el de obicei, adica de calitate superioara. Astfel de trupe fac in opinia mea cea mai buna propaganda pentru un feltival de muzica. Intotdeauna am descoperit cate o trupa mica ce mi-a placut mult. Se numesc Scotch &  Sofa, iar piesa-i “Visite des recoins”.

Sa ai o vineri macar spectaculoasa!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8skKih9YNHA&feature=player_embedded]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *