Postul de azi…

… ar fi trebuit sa sune altfel, daca l-as fi lasat pe cel pe care l-am scris aseara, la cald, dupa prima seara de Ciuc Summer Fest. Insa nu mi-a parut tocmai fair, pentru ca era scris la cald si in plus, blogul asta se bazeaza pe ceea ce simt dimineata ca ar trebui sa scriu.

Asadar am sa incep diferit fata de aseara, insa o sa ajung si la prestatia Faithless. N-am ajuns de la inceput, asa cum mi-as fi dorit, asa ca am ratat Sensor :(. Am prins totusi Suie Paparude pe scena principala, si pe o gluma de scena, a tras Muntele de mine sa merg sa-i vad pe cei de la Disco Balls Discoballs (asa cum mi-a atras atentia Biankk mai jos). El ii stia, eu nici nu auzisem de ei. Primele 2 piese au fost suficiente pentru a ma convinge sa raman. I-am gasit pe MySpace, dar doar cu 3 piese. In live insa, au fost foarte energici si au simtit bine incalzirea publicului. De altfel in postul de ieri spuneam ca pentru astfel de surprize merita sa mergi la festivaluri. Pentru prima zi, Discoballs este cea mai placuta surpriza a zilei.

Ce n-a fost insa o surpriza a fost showul Faithless. Daca ar fi sa-l compar cu alte concerte, nimic din ce au avut pe scena nu a rupt gura targului insa energia percutionistei si modul in care percutiile in sine erau asezate iti dadea o idee destul de clara despre ce face Faithless si despre faptul ca oamenii astia simt, si apoi canta. Eu ratasem prima prezenta Faithless in Romania. La editia aia de Best’Fest nu am fost, iar dupa ce am vazut aseara… nu mi-as fi iertat daca nu vedeam acest show. De mult nu m-am mai simtit asa de bine si de incarcat de energie la un concert.

Despre impresia generala am sa fac maine un comment, pentru a nu fi doar vorba de prima vedere ;). Pana maine insa, mai jos v-am gasit Faithless si I’m not going home, erotic version, cum zice la fisier.

Sa ai o sambata fabuloasa!

PS: Feel free to rate, comment and share :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VPKKgMHXA34&annotation_id=annotation_693994&feature=iv]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Postul de azi…

  1. Biankk says:

    Discoballs, not Disco Balls ;)

  2. Pingback: Nu stiu de… « Gandul de dimineata

  3. Pingback: #sweetlullaby: Ora la care scriu… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *