Indiferent de motivele…

… care stau in spatele unei plimbari la miezul noptii cu bicicleta, plimbarea propriu-zisa e foarte faina. Asa a fost si azi noapte cand am hoinarit prin parcul Tineretului si pe alte strazi din zona vreo 2 ore. Cu aceasta ocazie am aflat si despre noile constructii pentru rolleri si BMX din acelasi parc. Sunt vreo 4 rampe ingropate asa cum vedeam doar pe la televizor. Mi se pare foarte tare ca s-a facut si in Bucuresti asa ceva si destul de trist ca eu aflu de abia acum. Nu ma intelegeti gresit, nu o sa ma dau pe acolo, n-am nici bicicleta pentru acrobatie si nici tehnica necesara, dar mi se pare o adevarata binecuvantare pentru multi pusti extrem de talentati in ale acrobatiei pe care-i tot vedeam incercand chestii spectaculoase, dar in locuri nu tocmai potrivite.

Am adormit acum cateva ore cu gandul la acel parculet si se pare ca tot cu gandul la el m-am trezit. Pentru cei pasionati, am gasit mai multe detalii pe Sk8ing.ro, dar si o poza de dupa inaugurare aici.

Sa ai o duminica aerisita!

PS: Am gasit un clip foarte din peisaj. Enjoy!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gE61Oa308iQ&feature=related]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Indiferent de motivele…

  1. muntele says:

    sesiunea de anu trecut mi-am petrecut-o pe jumătate pe bicicletă. noaptea. tineretului-carol. tre’ să ne vedem odată să-ţi arăt nişte drumuri secrete. tot noaptea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *