Excelenta conversatia…

… pe care am avut-o aseara cu prietena veche. Mi s-a parut uluitor modul in care a afisat cateva puncte de vedere despre ce mi se intampla mie acum. Am fost chiar un pic descumpanit ca am ratat sa observ lucruri care poate sunt chiar evidente. Mi-a fost o lectie utila pentru ca deseori mi s-a intamplat sa iau anumite lucruri pentru ca am considerat ca mi se cuvin. Nu va ganditi la cine stie ce proprietati sau alte aspecte materiale. Ma refer la chestii mult mai personale, cum ar fi un zambet, o privire aparte, un gand bun.

Am avut tendinta sa nu mai lupt pentru ce este deja langa mine, iar asta e posibil sa fi fost diferenta intre a castiga si a pierde. Am folosit trecutul pentru ca mi-am propus sa nu mai fac asta. Daca voi reusi sau nu, cred ca veti afla tot de aici, desi, in cazul in care-mi cititi destul de frecvent posturile, nu se poate sa nu observati ca acesta nu este un blog intim decat prin prisma faptului ca postez gandurile reale, in fiecare dimineata. Cred ca lectia mi-a fost predata, iar dupa aceasta discutie de aseara, a fost si inteleasa.

Sa ai azi macar o revelatie despre ce insemni in viata altora!

PS: Mai jos clipul ce a rulat in background in timp ce puneam in text gandul de mai sus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tX4lfOrXQ3M&feature=related]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Excelenta conversatia…

  1. Iulia says:

    Nu stiu ce m-a determinat sa citesc, dupa mai bine de o saptamana, postul de azi, dar ma bucur ca am facut-o. Nu ma intelege gresit, dar dupa o perioada oarecum neagra, ajuta sa realizezi ca ai un rol in viata celorlalti; si subliniez viata.

  2. ana says:

    eu am incredere in tine…stiu ca ai toate sansele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *