Daca ar fi…

… sa ma mut la un moment dat din Bucuresti, din anul 2003 de cand am fost prima oara in Timisoara, ei bine, acolo m-as muta. Sibiul insa, desi nu l-am vazut prea mult, imi place ca oras. Oamenii, imi par fix la fel de faini. De faptul ca mor dupa accentul lor si despre felul in care formuleaza si regionalismele, am mai spus si ieri pe Twitter. ┬áCe am descoperit insa ieri, toti cu care am vorbit ieri si cu care am interactionat, fie erau emotionati de oaspeti, fie treaba aia cu lentoarea ardelenilor este doar un mit. Pana si verisoara mea la care am stat peste noapte era super agitata. Am verificat: nu e de la cafea.

Aseara am mancat in centru, pe langa turn, intr-un loc numit Machiavelli. Am luat lasagna (the Garfield in me asked for it) care n-a fost deloc grozava. Mult foietaj si carne mai rar. Prietenul cu care sunt m-a provocat sa-mi iau si bruschete. O gluma si alea. Se pare ca este faimos doar pentru pizza acel local.

Lasand mancarea la o parte, am dat o fuga si la Paltinis. Pentru racorire. Aici a fost punct ochit punct lovit. 23 de grade la ora 17.30. A fost ca o excursie in tarile scandinave.

Acum revenim in masina si o pornim spre Cluj. Vorba cuiva: sa nu uitam de ce am venit! :)
Maine deja voi avea povesti de la concertul Iron Maiden, dar pana atunci sa ai o duminica de exceptie.

PS: Cei ce poarta un nume fain de Sfant sarbatorit azi, sa se bucure de el sanatosi, sa aiba bucurii la greu si la multi ani!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Daca ar fi…

  1. iulia says:

    Data viitoare incearca Gura Raului, la 17 km de Sibiu. Nu e vorba doar de cazare si mancare exceptionala, dar locul e grozav, accentul e si el prezent iar oamenii fac intr-adevar locul. Trebuie sa recunosc ca pentru o vacanta relaxanta, e destinatia mea favorita.

  2. Am sa incerc. Dar data viitoare. :) Multam fain de sugestie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *