Despre Cluj…

… n-am apucat sa spun nimic, ca si oras. Si cred ca nu e drept. N-am stat insa acolo suficient cat sa fie relevant ce cred despre oras si n-am vazut suficient cat sa pot spune daca mi-a placut sau nu. Ce am vazut a fost centrul centrului. Adica zona pietonala de langa biserica romano-catolica si plimbarea avea ca scop cautarea unui loc unde sa mancam ceva. A fost recomandat din mai multe directii Agape, dar dupa ce ne hotarasem si asezasem deja la “Piazzetta”, un restaurant foarte fain amenajat in interior, asa cum se poate observa si aici. Dadea senzatia unei stradutze dintr-un orasel vechi. Mancarea nu a fost rea. Mi-am luat un muschi de vita cu sos gorgonzola, iar pentru ca de fiecare data simt nevoia sa compar cu experientele precedente. In continuare cel papat la Kopel’s este cel mai bun. De altfel, Copolovici chiar ma acuza ca sunt intr-un soi de Gorgonzola Testing Journey.

Mi-a placut si organizarea de la concert, iar asta cred ca tine tot de oras si mi-a mai placut profesionalismul cu care am fost tratat in restaurantul mai sus mentionat, dar si la receptia pensiunii unde am stat. La Vila Rosa am vazut o receptionera foarte frumoasa, si nu sunt prea darnic cu acest termen.

Mi-a mai placut ceva ce am observat mai mult la plecare, si anume modul in care era fluidizat traficul prin semne si indicatoare bine puse si marcaje exacte. Asa ceva n-am mai intalnit decat in Sibiu si in Timisoara, desi la ultima recunosc ca alea cu “Toate directiile” nu-s prea edificatoare.

Sa ai un final de zi maiestuos!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

0 Responses to Despre Cluj…

  1. adina says:

    Mai sunt si oamenii care fac diferenta in trafic … Bucuresti … no comment … doar stii prea bine
    Dar ne consolam cu faptul ca se intampla lucruri bune in alte parti ale tarii :D si deci mai avem o sansa / speranta

  2. mariusrusu says:

    ei să văd ce poţi zice de Cluj într-o etapă din Liga I când joacă U Cluj cu CFR. Atunci prinde Clujul viaţă!:)

  3. uma says:

    buna seara, eu de ceva timp citesc gandurile seara…
    am obs ca ai posibilitatea, daca esti blogger, sa like this post, vad ca tu te placi pe tine :) este foarte bine!
    eu nu am vazut Clujul decat o data cand aveam 10 ani, tin minte doar o statuie mare intr-un parc, planuiesc sa ma duc prin septembrie prin Dej si poate voi sta putin si prin Cluj, poate voi gasi un restaurant bun si voi putea posta impresiile mele prin comment, ramane de vazut.
    sa ai o zi de miercuri asa cum vrei tu!

  4. @adina traficul era doar un exemplu. don’t get too excited :)
    @mariusrusu – Aia deja ar fi vizita aprofundata, desi, recunosc nu mai sunt asa atras de fotbalul intern de ceva vreme. Cred ca e mai ceva ca un Dinamo – Steaua sau Rapid – Steaua, fiind doar 2 tabere in tot orasul
    @uma apreciez foarte tare ca le citesti. Macar eu sa ma plac pe mine, daca altii ba. :)

  5. Alina says:

    In aceasta dimineata, la o cafea, am inceput sa-ti citesc gandurile matinale… si am ajuns si la acest mic articol despre Cluj :) Sper ca te-ai simtit bine la Vila Rosa- ai stat in camera 12, nu-i asa? Imi amintesc ca ai venit incantat de la concert… Spor la scris, iti doresc cat mai multe ganduri stralucite!

    • Ca sa lamuresc niste lucruri: nu stiu la ce camera am stat si nu din cauza berii, cat despre intoarcerea de la concert, dupa cum se vede, eu am retinut altceva :p. Multam de citire si de comment ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *