Mi-a fost…

… inserat un sentiment de emotie pentru cand ies cu bicicleta. :( Sambata noaptea cand am facut o tura, chiar la o intersectie pe unde ies de obicei de pe strada cu garajul fusese un ditai accidentul intre un Opel Astra si un BMW X5. Ambele masini erau facute praf, politia masura chestii pe asfalt, iar pentru mine era al 3-lea accident consecutiv in care protagonist era un sofer de BMW. Pesemne ca am intrat in zodia lor sau ceva de genul.

Revenind la frica mea, inoculata parca de acest eveniment, m-am surprins si am constientizat-o aseara, cand am traversat un pic de Bucuresti pe bicla si ma comportam ca un iepure in camp deschis in care parca se auzeau latraturi de caini. La fiecare intersectie ma ma uitam in toate directiile si desi nu venea nimic parca tot nu-mi venea sa trec. Acum ca am inceput sa ma deplasez din ce in ce mai mult cu bicicleta cred ca ar trebui sa scap repede de nesiguranta asta indusa pentru ca ma incurca serios cand vine vorba de eficientizarea deplasarii. Orice idee de tratament ati avea, please share!

Sa ai un inceput de saptamana fara de ingrijorare!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mi-a fost…

  1. adina says:

    Din pacate nu stiu ce ar putea sa-ti elimine teama avand in vedere ca suntem in tara lui Papura Voda, nu prea avem benzi pentru biciclisti si unde avem nu se respecta acest lucru (masini parcate, pietoni neatenti) … pe scurt: nu avem o cultura in acest sens si vor mai trece muuuuulti ani pana sa ajungem la asa ceva.

    Cand mai circuli noaptea, poate ar ajuta sa porti si o vesta reflectorizanta … sa te vada soferii mai bine :D

  2. uma says:

    daca ar fi sa renuntam la tot ce ne place doar pt ca nu avem conditii ca in tarile civilizat cred ca ne-am transforma in niste lenesi/oameni tristi…este bine ca mai exista oameni care se bucura de hobby-urile lor chiar daca Bucurestiul/orasul in care stau nu este de 5 stele :)

  3. Hmmm… ca sa rezum: vesta reflectorizanta si pasiune pentru pasiuni, cam asta mi-ar trebui sa trec peste frica. Ma asteptam ca lista sa fie mai lunga, dar e bine ca e doar atat. E criza, iar pasiunea si vestele sunt destul de ieftine in perioada asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *