Stallone este…

… un idiot. Daca nu ai vazut ultima lui opera prin care-mi demonstreaza asta, adica The Expendables, si mai ales daca insisti sa vezi filmul, opreste-te aici din cititul acestui post. Promit sa nu ma supar.

Am sa incerc sa iau lucrurile metodic pentru a fi cat mai clar in sustinerea acuzatiei pe care am facut-o. In primul rand, pentru ca sunt sigur ca ai vazut trailerul acestui film, acesta este over promising. Este montat perfect ca sa te faca sa crezi ca vei vedea ce n-ai mai vazut niciodata, si anume o colectie de staruri jucand intr-un film istoric. Nu e chiar asa. Pe IMDB de altfel, la casting, Schwarzenegger si Willis nici nu apar. Apoi, lucru care ma enerveaza in ultimul timp din ce in ce mai mult la trailere este ca se chinuie sa reuneasca toate glumele bune din film pentru a iti da senzatia ca va fi un film simpatic.

Dar sa trecem la film. Nu stiu daca mai are sens sa va aduc aminte ca este dupa un scenariu scris de Stallone, cu un regizor numit tot Stallone, iar in rolul principal era un tip care a jucat in Rambo… Ah, da. Stallone. Daca n-am fi romani aproape ca ni s-ar parea haios ca are si Hollywoodul un Sergiu Nicolaescu al lor. Partea proasta este ca al lor are bugete imense si partea buna este ca al nostru are bugete mici. In interviurile de prezentare Stallone povestea cum ca acest film va avea cea mai multa actiune. Asa este, din nefericire nu are si o poveste. Pentru a da senzatia unei povesti, apar in 2 momente doua doamne pe gustul eroilor, pentru care acestia fac ce stiu mai bine, adica lupta. Este un film care in a doua parte m-a dus cu gandul la o parodie pe care am vazut-o si a carei referire la Rambo se facea printr-un Killings-counter pus pe ecran. Banal.

Sa ai un inceput de saptamana cu chef!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Stallone este…

  1. Alex says:

    “…o parodie pe care am vazut-o si a carei referire la Rambo se facea printr-un Killings-counter pus pe ecran…”
    Hot Shots 2 – un film foarte amuzant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *