N-am mai…

… fost asa entuziasmat la vederea unui animal in Bucuresti cred ca de cand eram mic si am vazut pentru prima oara in Herastrau o veverita, despre care in manualul de la scoala scria clar ca traieste la munte.

Aseara la iesirea deja clasica si nocturna cu bicicleta am avut placerea, desi parea destul de intepacios, sa ma intalnesc cu un arici. E drept ca era sa cad de pe bicicleta uitandu-ma curios in directia in care ghemotocul se misca, dar chiar si asa, mi-am pastrat calmul un pic pentru a nu-l speria si pentru a imi scoate telefonul sa-i trag o poza. M-am gandit ca blitzul il va speria asa ca m-am gandit sa-l filmez. Cu acest lucru parea obisnuit insa, pentru ca nu a dat 2 bani pe prezenta noastra, pana sa ne apropiem mai mult decat trebuia. In acel moment a dat senzatia ca s-a culcat pentru ca s-a pus pe burta, destul de ghemuit, insa extrem de haios asezat cu capul asa intr-o parte ca si cum l-ar fi pus pe o perna. N-a iesit grozav filmuletul deoarece lumina de la un lampas frontal nu era exact ce are nevoie senzorul camerei, dar chiar si asa…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uVAa90cEVrk]

Sa ai o zi cu soare-n suflet! :)

PS: Imi cer scuze pentru intarziere. Youtube-ul nu a vrut sa ma lase din prima sa urc acest clip online.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to N-am mai…

  1. whoami says:

    Ce tare e clipul. Mi-a placut si mesajul de la final. Coincide cumva si cu o speranta de-a mea.

  2. ana says:

    busted! un arici si un visator! :) prieten de-al tau?

  3. @whoami Multam fain. Mai mult mi-a luat sa-l pun pe Youtube decat sa-l editez. Au un sistem f smecher de a proteja drepturile de autor.

    @ana hah?! Daca te referi la faptul ca parea ca doarme, te informez ca s-a pus in pozitia aia in momentul in care ne-am apropiat. cand am luat lumina de pe el si ne-am intors la bicle a plecat bine-merci mai departe. Arici, ce sa-i faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *