De la o…

… vreme ma trezesc ceva mai greu dimineata. Azi nu a facut exceptie si fiind un weekend in care nu am prea multe de facut, mi-am permis vreo 2 ore de somn in plus. Ieri a fost o zi mai aglomerata un pic, dar care a inceput cu o repriza serioasa de ras. Vinovat este clipul de mai jos.

Si daca ziua de ieri mi-am inceput cu gura la urechi, am terminat-o cam la fel, pentru ca am vazut Grown Ups.  Nu cred ca e cazul sa laud excesiv acest gen de film, dar de foarte multi ani nu am mai vazut o comedie la care sa rad cu asa pofta. Foarte bine scris, cu dialoguri care mai de care mai haioase, cu replici pline de umor venite in cascada, este prilejul ideal de ati zbura floricele din punga, de ras. Distributia cu Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James si Rob Schneider are si ea o contributie serioasa la succesul acestei comedii. Ar mai fi un motiv care nu tine neaparat de realizarea filmului, motiv care mi-a creat o stare de bine, si anume ideea de reintalnire cu cei mai buni prieteni din copilarie chiar in locurile in care ai copilarit. Am rememorat cateva momente chiar in weekendul trecut plimbandu-ma prin orasul in care am crescut pana sa incep scoala. Este o senzatie care pentru mine este tare placuta si linistitoare. Revenind la film, ca sa va faceti pofta un pic, iaca si trailerul:

O sambata cu soare si zambete!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to De la o…

  1. whoami says:

    :)))) foarte haios clipul ala. de juma de ora rad intr-una pentru youtube mi-a dat si alte recomandari. uita-te la asta cu nunta. http://www.youtube.com/watch?v=26a8JITwImQ&feature=related Iar filmul Grown Up, am fost la premiera. Nu era inghesuiala, dar mi-a placut mult. Am ras cu pofta, asa cum a ras toata sala. Ca la nunta astora :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *