Ieri am…

… scris despre oameni deosebiti pe care i-am gasit pe bloguri si care au decis sa dea mai intai fara se se gandeasca la ce vor primi in schimb. Aseara am fost sa vad alti oameni deosebiti care-si aduc prin muzica lor contributia la o lume mai buna. Este vorba de Butterflies in My Stomach, o trupa romaneasca a carui fan sunt de vreo 2-3 ani. Ei au incheiat show-ul de aseara de la Green Hours, la bis, cu o piesa la a carui refren as aduce o modificare. Ei spun ca “lucrurile bune vin daca le astepti”. Eu as zice ca o atitudine pasiva in indeplinirea viselor ar conduce mai mult la dezamagire decat implinire asa ca lucrurile bune zic eu ca vin daca TE astepti si daca faci tot ce-ti sta in putinta ca acele vise la care nu vrei sa renunti sa se indeplineasca.

Bujor Stoicovici, basistul trupei de mai sus, vorbeste cu mult calm despre un bilant in care cel mai important este sa speri si sa cresti. Este cel mai buna auto-cronica de zi de nastere pe care am citit-o eu pana acum. Practic si el recunoaste acolo ca e important sa incerci si nu sa astepti.

Sa ai o zi plina de speranta si indarjire!

PS: Am amanat noutatea aceea promisa pentru Friday Special-ul de azi. Ba mai mult, am amanat si Friday Special-ul in sine. Nu cred ca va veti supara.
PS2: Mai jos aveti piesa cu pricina, trasa in studioul Radio3Net.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *