Treaba-i clara,…

… nu reusesc sa pun in practica acea idee despre Friday Special. Din lipsa de timp. Lucru de care totusi nu e economically wise to complain. :D Asadar, iaca un Friday Special asa cum era el de cand l-am inventat:

Incepem cu o ciudatenie mare. Mi s-a parut chiar un pic bizar, dar pentru unii e arta. E vorba de o sedinta foto cu copii si papusile lor. Sau invers. Rog click.

De vreo cateva luni, de cand renovarea casei mi-a devenit o prioritate, ma tot uit prin diverse locuri in cautarea unor idei misto. De cate ori ajung insa pe TrendsNow.com de atatea ori ma consider depasit de design. Aveti aici un exemplu de ce.

Ultima treaba a fost postata de tizul Andrei Bogdan aseara pe Twitter,  si este un link de pe aplicatia Google Maps in care, daca alegi sa mergi inainte vei sesiza o chestie ce poate mirosi a reclama comparativa in bunul stil Pepsi vs. Coca Cola. Cine crede ca asta e sa ridice mana! La camionul din stanga tre’ sa va concentrati.

Iar pentru ca muzica-i muzica dar nu putem ignora situatia sociala si politica a acestor vremuri zic ca un moment de inspiratie de la 1Q Sapro, Gojira si altii pe care recunosc ca nu i-am recunoscut este fix ce trebuie. Later edit: Imi pare ca vocea feminina e fix Kamelia. :) Si mai later edit: Vocea feminina este Miruna Manescu si ati mai auzit-o aici, de exemplu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nS3vLUKQ4oU]

Sa ai o vineri ca o sambata!

PS: Nu uita sa raspunzi la intrebarea “Ce faci pe 25?”
PS2: Daca simteti nevoia zic sa nu va cenzurati: please rate, share and comment!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *