Ieri am…

… vorbit despre ce-ti face ziua buna sau proasta. Parerea generala exprimata de voi aici era ca acum, spre deosebire de anul trecut de exemplu, este nevoie de mai mult pentru a-ti pastra zambetul pe buze pe parcursul unei zile.

Pentru ca e Friday Special m-am gandit sa ilustrez un pic conceptul, iar punctul de plecare poate fi reprezentat de foarte inspirata observatie a lui Stefan Murgeanu. De aici e doar un pas pana la a vedea lucrurile in culori sau de a canta despre ele precum Butterflies in My Stomach.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=umxh8A3GZAk]

Tot de la muzica am primi vestea buna potrivit careia Nouvelle Vague ar reveni la Bucuresti pe 22 Noiembrie, desi inca biletele nu au aparut inca la vanzare sau am putea doar sa stam asa si sa ascultam linistiti cum apune soarele. Dar in niciun caz nu trebuie ca intr-o zi de vineri sa stam imbufnati, chiar daca suntem frumos colorati. Mai degraba am putea gasi un motiv de ras cu gura pana la urechi in loc sa ne zgaim suspiciosi la tot ce ne inconjoara.

Sigur ca totul tine de atitudine, si nu uit ca si azi mergem la birou, dar mi-as putea petrece juma’ de zi tragand cu ochiul la decoratiunile de pe birou daca ar arata asa sau asa. Pardon, ultima venea mai tarziu in zi… Iar pe seara cand va veti grabi sa ajungeti acasa incercati totusi, daca intalniti un astfel de curajos, sa opriti pentru ca si asa sunt putini. In cazul in care nu iesiti nicaieri sper ca macar compania sa fie placuta, asa cum aceasta este mai pe gustul meu.

Sa ai o zi cu bune si nebune!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *